TELEVISIÓ PLA DE L'ESTANY

Televisió Pla de l'Estany és la televisió municipal de l’Ajuntament de Porqueres. Emet una línia de programació totalment pròpia i de continguts basats amb la comarca del Pla de l’Estany.



Televisió Pla de l'Estany, des del setembre de 2008 ha estat la primera televisió local de la província de Girona a emetre en format panoràmic 16:9. El nou format d'emissió, ja és present al 95% de programes, entre els quals hi han els informatius.

L'especial de la 65a Travessia, va ser el primer programa emès en format 16:9


HISTÒRIA

La nova etapa de Televisió Pla de l'Estany va començar al 23 d'Abril de 2005 quan es van iniciar les emissions amb una programació basada en una fórmula de reportatges d'actualitat i d'informació municipal.
A partir del 2006 es van ampliar els continguts, i la programació, tot i ser setmanal, va incloure programes de producció pròpia com l'Ara Pla!!, El temps i Cliptonita a més a més, la cobertura informativa dels reportatges va ampliar-se a tota la comarca gràcies als col·laboradors del canal.
Fins al dia d'avui han anat passant per l'antena de Televisió Pla de l'Estany un bon nombre de programes que juntament amb els reportatges han ajudat a la consolidació del canal.

Des del 2008, s'ha apostat per la rigorositat i l'entreteniment, alhora que s'han augmentat les hores de programació setmanals.
S'ha creat l'Informatiu del Pla de l'Estany que en la seva edició setmanal recull tota l'actualitat de la comarca. També s'han introduit a la graella, programes com ara laLlistaMP4, Takigol (Club Deportiu Banyoles), Records, Muntanyes del Món, Reset... Tot aixó sense deixar de banda els reportatges d'actualitat que s'emeten durant tota la setmana a l'espai Actual - Pla de l'Estany que vol ser un complement fresc i dinàmic de l'Informatiu del cap de setmana. La programació es completa també, amb especials sobre esdeveniments de la comarca i videoclips.