MP4


MP4 és sinònim d’èxits i de novetats musicals, MP4 són senzillament, els programes musicals de Televisió Pla de l’Estany.

Cada setmana i de dimarts a divendres els clips de més èxit del moment passen per l’MP4 MusicPla i els caps de setmana, és el torn de La Llista MP4. També, al llarg de l'any, no us podeu perdre les edicions especials de l'MP4.

La LlistaMP4

La Llista és un programa que combina les últimes novetats de la setmana, les deu posicions i el número 1 amb els clips que ens demaneu a través del nostre mail, creant així un concentrat amb les últimes novetats, els èxits més importants de la setmana, i els clips que vosaltres voleu veure, i evidentment, escoltar!

Connecta amb l'MP4: mp4@televisiopladelestany.com

MP4 MusicPla

És ell format original de l'MP4. Es basa en un programa a on es poden veure alguns dels videoclips que si avui són novetat, demà, seràn èxits indiscutibles.

____________________________________

A més, durant l'any es programen edicions especials del programa com ara el SeleccióMP4 o bé altres especials sobre concerts que han tingut lloc a les comarques gironines, un exemple és l'Especial MP4 Concert 40 Pop Girona, a on es van poder veure les millors imatges i actuacions del concert organitzat pels 40 principals Girona a l'abril del 2008.

Si t'agrada la música i sobretot, els èxits, no ho dubtis... connecta amb l'MP4 de Televisió Pla de l'Estany!